Може и овако!

 

МОЖЕ И ОВАКО!

 

Учионица број 19 у ОШ „Алекса Шантић“ је другачија од осталих учионица. У овој учионици у две смене бораве два разреда 6/5, чији је разредни старешина Светлана Стаменковић и 6/1, чији је разредни старешина Љиљана Криваја. Ученици су са својим разредним старешинама украсили и средили учионицу.
На великом паноу се налази Деда Мраз, јелка, поклони и Снешко Белић, а изнад њих великим словима пише: „СРЕЋНА ВАМ НОВА ГОДИНА!“
У углу учионице је јелка окићена разнобојним украсима. На зидовима су различити, украшени и лепо осмишљени плакати, натписи и цртежи који носе разне поруке о правилу понашања у учионици, о жељама ученика, о пријатељству, бон-тону. Нацртана је на једном зиду и полица на којој су поређане књиге, која на први поглед изгледа као права. Прозоре украшавају светло-розе, тракасте завесе. Учионица је чиста и пријатно је радити у њој.
Како који празник и доба године долази, ученици са својим разредним старешинама мењају плакате новим идејама, новим цртежима и порукама.
Због тога што је учионица другачија и посебна и што се ученици труде да таква и остане, директор школе Радивоје Миљић је ученицима као награду поклонио нови намештај, нове клупе и столице, па је учионица добила лепши и бољи изглед.
Ученици и њихове разредне старешине се посебно захваљују чика Драгану, домару школе, без кога, како кажу, тешко да би све изгледало како изгледа. Посебну захвалност дугују својим родитељима који су подржали и помагали у свему што је било потребно.

 

 

Погледајте више фотографија у галерији фотографија