Може и овако

Може и овако

МОЖЕ И ОВАКО!

Учионица број 19. у ОШ „Алекса Шантић“ је другачија од осталих учионица. У овој учионици у две смене бораве два разреда, чије су разредне старешине Светлана Стаменковић и Љиљана Криваја. Ученици су са својим разредним старешинама украсили и средили учионицу.

На зидовима су различити, украшени и лепо осмишљени плакати, натписи и цртежи који носе разне поруке о правилу понашања у учионици, о жељама ученика, о пријатељству, бон-тону. Нацртана је на једном зиду и полица на којој су поређане књиге, која на први поглед изгледа као права. Прозоре украшавају светло-розе, тракасте завесе. Учионица је чиста и пријатно је радити у њој.

Како који празник и доба године долази, ученици са својим разредним старешинама мењају плакате новим идејама, новим цртежима и порукама. Због тога што је учионица другачија и посебна и што се ученици труде да таква и остане, директор школе Радивоје Миљић је ученицима као награду поклонио нови намештај, нове клупе и столице, па је учионица добила лепши и бољи изглед.
Ученици и њихове разредне старешине се посебно захваљују чика Драгану, домару школе, без кога, како кажу, тешко да би све изгледало како изгледа. Посебну захвалност дугују својим родитељима који су подржали и помагали у свему што је било потребно.
Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако
Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако Може и овако